More


  Primarul Coica promite o sală polivalentă, un bazin acoperit şi reabilitarea Stadionului „Olimpia”

  =

  lps

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a dat ieri o veste foarte bună elevilor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Satu Mare. Este vorba despre construirea unei săli polivalente, a unui bazin acoperit, iar Stadionul “Olimpia” va fi reabilitat.

  Condiţii îmbunătăţite la LPS
  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, și consilierul local Manuela Rogoz au participat ieri la recepția oficială a lucrărilor de renovare care au avut loc la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Proiectul de reabilitare a vizat înlocuirea a 29 de geamuri şi a două uşi de acces, investiţia ridicându-se la circa 44.000 de euro. “Aşa cum aţi observat, investim extrem de mult în învăţământ şi în mişcarea sportivă. Am creat un club sportiv deschis pentru toate disciplinele, pentru că avem mulţi copii extrem de talentaţi, care să poată veni în cadrul clubului şi să obţină rezultate foarte bune. În continuare o să vă sprijinim din toate punctele de vedere, în continuare o să premiem sportivii fruntaşi care fac cinste municipiului şi judeţului Satu Mare”, a declarat Dorel Coica.

  Veşti bune pentru sportivi
  Edilul şef sătmărean a declarat ieri că administrația locală lucrează la un proiect de construire a unei sali polivalente cu o capacitate de 6.000 de locuri, vom avea un bazin acoperit pentru înot, iar Stadionul “Olimpia” va fi reabilitat. “Vreau să vă dau şi o veste bună. Vom avea o sală de sport polivalentă cu 6.000 de locuri. Vom avea ocazia să organizăm pe lângă evenimente sportive şi spectacole şi orice gen de manifestări. Vreau să vă mai dezvălui un secret. Pe lângă sala de sport polivalentă, Satu Mare va avea un bazin de înot acoperit şi vom reabilita stadionul Olimpia”, a declarat Dorel Coica.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img