More


  Primarul Dorel Coica a dat o mână de ajutor celor de la Grădiniţa Voinicelul

  =

  gradinita

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de viceprimarul Radu Roca şi o echipă din cadrul Primăriei, a prestat ieri muncă patriotică la corpul C al Grădiniţei Voinicelul. Toţi au pus mâna pe lopeţi şi au dat o mână de ajutor pentru amenajarea şi înfrumuseţarea curţii acestei grădiniţe.

  Cu această ocazie a fost împrăştiat nisipul de la locurile de joacă şi au fost instalate o parte din instalaţiile de joacă. Edilul şef a precizat că a luat această decizie după discuţiile purtate cu o zi înainte cu conducerea grădiniţei, când a aflat că este nevoie de puţin ajutor. „Am aflat cu această ocazie că este nevoie de mână de lucru pentru amenajarea curţii acestei grădiniţe. Mi-am format o echipă cu angajaţi din cadrul Primăriei Satu Mare şi am dat o mână de ajutor”, a spus primarul Dorel Coica.

  Directorul Grădiniţei Voinicelul, Mariana Toth, a mulţumit conducerii Primăriei Satu Mare pentru acest ajutor. „Nu ne aşteptam să primim acest ajutor şi doresc să mulţumesc Primăriei Satu Mare pentru că ni l-au dat”, a spus directorul grădiniţei.

  Totodată, edilul şef a mai adăugat că în 2014 s-a investit foarte mult în sistemul de învăţământ din municipiul Satu Mare, iar o mare parte din bugetul pe anul viitor va fi alocat pentru continuarea acestora.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img