More


  Sătmărean decedat în Italia în urma unui accident de muncă

  =

  herman

  Un sătmărean în vârstă de 35 de ani, originar din Gherţa Mică, şi-a găsit sfârşitul săptămâna trecută în Italia în urma unui accident de muncă, lăsând fără tată doi copii minori. În urmă cu circa două săptămâni acesta a căzut de la o înălţime de cinci metri şi, după ce aproape zece zile a agonizat, a decedat la finele săptămânii trecute.

  Tânărul, Gheorghe Herman, era originar din Gherţa Mică şi locuia împreună cu familia sa în Udinese. Aici lucra la o firmă de construcţii, iar în urmă cu circa două săptămâni a suferit un cumplit accident de muncă. În timp ce muncea la construcţia unui rezervor de fermă, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de cinci metri într-o cuvă de ciment. În urma acestui accident, sătmăreanul s-a lovit la cap şi a suferit un traumatism cranian sever. A fost dus cu un elicopter la un spital din Udinese unde a fost internat la Secţia Terapie Intensivă. Timp de zece zile, cât timp a fost internat aici, tânărul a agonizat între viaţă şi moarte şi, cu toate eforturile medicilor, acesta nu a putut fi salvat astfel că în cele din urmă a decedat. Familia tânărului oşan decedat aşteaptă în prezent aprobarea procurorilor din Udinese pentru a-l putea aduce acasă şi să-l înmormânteze creştineşte.

  Gheorghe Herman s-a mutat în urmă cu circa 13 ani de zile în Italia, împreună cu familia sa. La început s-a stabilit la Roma, însă după câţiva ani de zile s-a mutat la Udinese unde s-a angajat la o firmă de construcţii. Între timp acesta s-a căsătorit şi are doi copii, unul de nouă ani, iar celălalt de patru ani. Pe parcursul celor 13 ani cât a muncit în Italia, oşanul a făcut economii şi şi-a cumpărat o casă în Udinese unde locuia alături de familia sa. Mama tânărului decedat, Maria Herman, a afirmat că doreşte să-l aducă pe Ghiţă acasă, în România, şi să-l înmormânteze în Gherţa Mică.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img