More


  Se caută însoțitori de zbor și stewarzi pentru Irlanda

  =

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prezintă oferta de locuri de muncă a companiei de transport aerian Ryanair Irlanda, însoțitori de zbor și stewarzi. Experiența în domeniu nu este necesară, aplicanții selectați după interviu vor face un curs organizat de angajator pentru care există mai multe variante de plata. Astfel, se plătește 299 euro înainte de începerea cursului, iar restul până la suma de 2.649 euro după terminarea acestuia, iar dacă nu se termină cursul cu succes nu se plăteste nimic. A doua variantă este plata sumei de 2.049 euro înainte de începerea cursului. Aplicanții care termină cursul cu success primesc o primă de 1.200 de euro, prima pe care nu o returnează dacă mențin contractul de muncă cel putin un an.

  Aplicanții trebuie să aibă înălțimea cuprinsă între 1,57 și 1,85 m, trebuie să știe să înoate bine și să dețină pașaport valabil, să fie pregătiți să facă față unor situații/persoane solicitante. Cei care doresc să devină însoţitori de zbor trebuie să aibă o personalitate deschisă și prietenoasă cu ceilalți şi să cunoască limba engleză scris și vorbit fluent.

  Cei care vor ajunge să zboare ca însoţitori de zbor şi stewarzi vor lucra în cicluri ( 5 zile lucru, 2 zile libere) o săptămână în primul schimb și o săptămână în schimbul următor, oferindu-li-se astfel un program flexibil, viața socială deosebită, călătorii și oportunități remarcabile de promovare. Salariul net lunar este cuprins între 1.000 si 1.400 de euro.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img