More


  Spectacol omagial dedicat Zilei Naţionale a României la Carei

  - Advertisement -

  carei

  Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi din municipiul Carei a găzduit vineri seara spectacolul omagial dedicat Zilei Naționale a României, susținut de Corurile Crenguța (dirijor Vlad Pașca), Astra Careiană (dirijor Mariana Vulcan), Corul Protopopiatului Ortodox Carei (dirijor Mariana Vulcan) și Corul Bisericii Ortodoxe Sf. Dumitru (dirijor Florentina Roșca).

  Spectacolul a debutat cu intonarea imnului național, după care prezentatorul Adrian Ștefănuți a evocat semnificația zilei de 1 Decembrie. În deschidere membrii formației Club Dance, coordonați de profesorul Cătălina Curceanu, au susținut două momente de dans din folclorul stilizat și un dans clasic. Dan Coșarcă și Claudia Șiman, membri ai Cercului de Teatru Amator din cadrul Centrului Cultural Carei, Roxana Mihaly, Tania Gabor și Darius Duțescu elevi a Liceului Teoretic Carei au recitat mai multe poezii, care au completat reprezentațiile pline de emoție ale corurilor.

  După concert, toți cei prezenți au putut vizita expoziția de fotografie „Personalități ale culturii românești”, realizată de Direcția de Cultură Carei. Expoziția cuprinde fotografii cu scriitori de seamă, muzicieni, actori, pictori și sculptori, care prin activitatea depusă în domeniul pe care îl reprezintă, au adus o contribuție la reprezentarea cu onoare a țării noastre. Evenimentul a fost organizat de către Direcția de Cultură a municipiului Carei.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img