More


  Spectacole maraton la Teatrul de Nord

  =

  teatru

  Secția română a Teatrului de Nord reia în această săptămână spectacolele pentru copii și elevi de gimnaziu, ”Jos Masca!” și ”Amintiri din copilărie”. La aceste spectacole sunt invitaţi să ia parte toți copiii și elevii şcolilor din municipiul Satu Mare.

  Astfel, mâine, la Sala Studio a Teatrului, de la ora 19.00, Vlad Chico își reia one man show-ul ”Ultimul lepros”, adaptare după Vlad Zografi. Preţul de intrare pentru adulţi este de 15 lei, iar pentru elevi 12 lei.

  Duminică 30 noiembrie, la Casa de Cultură, de la ora 19.00, se joacă a treia reprezentație a celei mai recente premiere intitulată ”Inimă de câine” după Mihail Bulgakov în regia lui Cristian Ioan. Spectacolul descrie avatarul, metamorfoza chinuitoare care intervine în evoluția unui blând cățeluș maidanez din Moscova, după ce a fost supus unui transplant de hipofiză de la o ființă umană – numai că această experiență de translație spre umanizare se dovedește a fi un eșec, personajul devenind un individ violent și imprevizibil, de cea mai joasă speță. La acest spectacol este valabil abonamentul Nicolae Savinescu”, iar preţul unui bilet este de 20 lei iar pentru elevi, studenţi şi pensionari – 15 lei.

  De asemenea, vineri, sâmbătă și duminică Teatrul de Nord găzduiește festivalul de teatru organizat de asociația SamStudia având ca titlu “RestArt&MusicFestival” şi care își propune să sprijine și să promoveze inițiative ale tinerilor artiști. Sătmărenii sunt invitaţi să ia parte la o serie de spectacole de teatru realizate de studenți și tineri absolvenți ai Facultății de Teatru și Televiziune, din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Spectacolele au loc la Sala Studio a Teatrului de Nord.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img