More


  Vicepremierul Liviu Dragnea: “Victor Ponta va CÂŞTIGA la SATU MARE”

  =

  Președintele executiv național al Partidului Social Democrat și ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, s-a aflat azi într-o vizită de lucru în Satu Mare. Liviu Dragnea s-a întâlnit cu echipa de conducere a Organizației Județene Satu Mare a PSD, în frunte cu președintele Mircea Govor şi preşedintele executiv Dorel Coica. La finalul vizitei de lucru, Liviu Dragnea a concluzionat că Victor Ponta va obţine un număr mai mare de voturi decât Klaus Iohannis în turul II în judeţul Satu Mare.

   

   

  IMG_4283

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vicepremierul Dragnea susţine dezvoltarea judeţului
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a precizat că vicepremierul Liviu Dragnea a asigurat noi fonduri pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare a judeţului Satu Mare, pe care liderul social-democrat sătmărean le va prezenta săptămâna viitoare. „Îi spun bine a venit preşedintelui nostru executiv şi vicepremier al Guvernului României, Liviu Dragnea. Îi mulţumim că astăzi a venit din nou în mijlocul nostru. De altfel, domnul viceprim-ministru, de câte ori vine la noi în judeţ, nu vine cu tolba goală. El a venit cu proiecte pentru judeţul Satu Mare. Săptămâna viitoare le voi prezenta prsei sătmărene. Îi mulţumesc din suflet pentru acest lucru”, a declarat Mircea Govor.

  Sprijin concret al Guvernului Ponta
  Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că Guvernul Ponta a întrerupt o serie de nedreptăţi pe care guvernele anterioare le-au făcut în defavoarea judeţului Satu Mare, în special prin lipsa de susţinere a unor proiecte de dezvoltare. Pentru a îndrepta situaţia, Liviu Dragnea a dat garanţii că Guvernul Ponta a susţinut, susţine şi va susţine şi în viitor proiectele de dezvoltare ale judeţului Satu Mare. „Pot să afirm cu mulţimire şi cu satisfacţie că Satu Mare este unul dintre judeţele pe care Guvernul României a început să îl ia în serios. Este păcat că de-a lungul anilor Satu Mare nu a fost un judeţ ajutat de guvernele anterioare. Acum finanţăm un program de dezvoltare extrem de serios, extrem de bine articulat, atât în municipiu cât şi la nivelul judeţului. Oamenii au început să simtă lucrul acesta. Sunt programe de dezvoltare din toate domeniile, alimentări cu apă, canalizări, cămine culturale, drumuri judeţene, drumuri comunale, drumuri locale, şcoli, unităţi sanitare. Zilele trecute Guvernul a achitat arieratele de la Spitalul Judeţean, o sumă importantă. Am acordat bani şi pentru achitarea primei tranşe de echipament”, a declarat Liviu Dragnea.

  Victor Ponta va câştiga în judeţul Satu Mare
  Preşedintele executiv naţional al PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat convins că Victor Ponta va câştiga alegerile în judeţul Satu Mare, în defavoarea lui Klaus Iohannis. De asemenea, liderul social-democrat a făcut, împreună cu liderii sătmăreni ai PSD, o analiză a rezultatelor obţinute în primul tur al alegerilor prezindeţiale. „Am discutat şi despre rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale. Am făcut o mică analiză a ceea ce s-a întâmplat la primul tur. Am discutat despre acţiunile care au fost pornite, de campanie electorale, şi de ceea ce avem de făcut până la turul II. Ca şi o concluzie de a mea, absolut sigur în turul II în Satu Mare Victor Ponta va avea un număr mai mare de voturi decât Klaus Iohannis”, a precizat Liviu Dragnea.

  Campanie de dezbinare, concertată din exterior
  Preşedintele executiv naţional al PSD a mai precizat că este important ca activiştii social democraţi să le explice sătmărenilor de ce este mai bun candidatul Victor Ponta decât Klaus Iohannis. De asemenea, Liviu Dragnea a acuzat o campanie profesionistă făcută de forţe din afara ţării, care are drept scop dezbinarea ţării şi a românilor. „Este important că toate organizaţiile noastre, toţi militanţii noştri, au înţeles că obiectivul principal îl reprezintă contacte cât mai dese cu oamenii, să meargă din case în case, să vorbească cu oamenii, să le explice cu tărie, cu fermitate şi fără niciun fel de reţinere care sunt obiectivele lui Victor Ponta, ca viitor preşedinte al României, şi cine este Klaus Iohannis. Să spună lucrurile acestea pentru că nu suntem într-o situaţie în care să stăm indiferenţi la o campanie de manipulare, recunosc, făcută profesionist. Nu cred că este făcută în interiorul ţării, cred că este făcută, gândită în afara ţării, prin care se stimulează o dezbinare”, a acuzat Liviu Dragnea.

   

  liviu dragnea

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  PDL promovează dezbinarea românilor
  Liviu Dragnea a precizat, cu subiect şi predicat, că PDL se face vinovat de promovarea unei politici de dezbinare a românilor, pe care a desfăşurat-o sistematic şi periculos în ultimii zece ani. Liviu Dragnea l-a atenţionat pe Klaus Iohannis să înceteze cu acaeastă campanie de dezbinare a ţării, mai ales că în 2018 se va sărbători un secol de la întregirea ţării. „Nu e nimic nou la PDL. În 2004 au mers pe ideea de dezbinare în campania prezindeţială, în 2009 la fel. Din 2009 s-a tot stimulat ideea de dezbinare între tineri şi bătrâni, între cei care lucrează în privat şi cei care lucrează la stat. Între cei care lucrează şi cei care sunt pensionari. S-a tot stimulat asta. Acum, pentru această campanie electorală, au identificat un domeniu extrem de periculos, de o gravitate foarte mare, şi anume stimulează dezbinarea între Ardeal şi restul ţării. Aşa ceva este extrem de periculos şi Klaus Iohannis trebuie să înceteze. Nu a imaginat el lucrurile acestea, dar el le promovează şi trebuie să înţeleagă că aceste seminţe aruncat în Transilvania pot să genereze un rău foarte mare. Noi mai avem câţiva ani şi vom sărbători o sută de ani de la Marea Unire din 1918. Iar noi cum vom întâmpina această Unire, cu o ţară dezbinată?! Adică, asta vrea să facă domnul Iohannis, ca în această perioadă să se stimuleze această dezbinare dintre Ardeal şi restul ţării?! Cui îi foloseşte asta?! Nu îi foloseşte nimănui, nici ardelenilor, nici muntenilor, nici bucureştenilor. Nu îi foloseşte nici măcat dumnealui, căci nu va ajunge preşedintele României”, a arătat vicepremierul României.

  Minciuni pe bandă rulantă
  Vicepremierul Dragnea le-a cerut social-democraţilor să le spună tuturor sătmărenilor cine a tăiat pensiile şi cine le-a întregit. Cine a tăiat salariile şi cine a reparat această nedreptate. „Le-am cerut colegilor mei să spună cu curaj şi cu foarte multă claritate despre minciunile pe care le lansează oamenii domnului Iohannis. Şi anume că Victor Ponta va tăia pensiile. În condiţiile în care Iohannis este înconjurat de cei care au semnat documentele oficiale care au dus la tăierea pensiilor şi în condiţiile în care Victor Ponta şi guvernul pe care îl conduce a mărit pensiile şi le măreşte în continuare. De fapt, a şi reparat salariile care au fost tăiate”, a cerut liderul PSD.

  Iohannis, acuzat că fuge de dezbaterile televizate
  Preşedintele executiv naţional al PSD a explicat de ce Klaus Iohannis nu este lăsat să participe la mai multe dezbateri televizate. În opinia lui Liviu Dragnea, Klaus Iohannis nu are spontaneitate, nu are un mesaj propriu, motiv pentru care este nevoit să memoreze ore în şir discursurile scrise şi impuse de oamenii din spetele său. „De asemenea, a aruncat pe piaţă Klaus Iohannis foarte multe minciuni. Una dintre minciuni este legată de refuzul de a participa la dezbateri televizate cu domnul Victor Ponta. Eu îl înţeles. Iohannis este un om care nu prea are ce să spună, este un om care trebuie să înveţe o zi întreagă ce să spună seara sau ce să spună a doua zi. Şi nu este spontan. Dar tot nu este bine să fugă de dezbateri, pentru că românii se află în faţa unei alegeri extrem de importante. Acum alegem preşedintele României, care este comandantul suprem al Armatei Române, care este garantul integrităţii teritoriale al României, care este garantul respectării Constituţiei, care este coordonatorul politicii externe al României, care este cel care gestionează elemente importante de siguranţă naţională şi de apărare. Mai ales într-o perioadă şi într-o regiune care în jurul nostru lucrurile nu sunt foarte simple şi sunt din ce în ce mai simple”, a precizat Liviu Dragnea.
  Liviu Dragnea a mai arătat că Victor Ponta îl va aştepta pe Klaus Iohannis în fiecare seară la dezbtari televizate. „Noi am avut ieri o întâlnire cu cei din staff-ul de campanie al domnului Iohannis, am încercat timp de o oră să îi fac să înţeleagă că cel puţin la noi patru este mai mare decât unul. Victor Ponta va merge luni, marţi, miercuri şi joi la acele televiziuni şi va aştepta să vină şi contracandidatul”, a încheiat Liviu Dragnea.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img