More


  Vinerea neagră cu liber la cumpărături

  - Advertisement -

  vineri

  Magazinele din incinta Centrului Comercial Someşul au oferit sătmărenilor o serie de reduceri de preţuri cu ocazia Vineiii Negre a Cumpărăturilor, care a avut loc ieri. Sute de sătmăreni au dat buzna în aceste magazine pentru a profita de aceste promoţii şi a-şi cumpăra ceea ce doresc la preţ redus. La finalul zilei, atât comercianţii cât şi clienţii s-au declarat mulţumiţi de vânzări, respective de cumpărături.

  Iureş după-amiază
  Black Friday a început destul de timid, însă după amiază numărul sătmărenilor care au vizitat magazinele din incinta Centrului Comercial Someşul a crescut simţitor. Sute de persoane au colindat magazinele și au cumpărat cam tot ce aveau scris pe lista de cadouri pentru Crăciun. De la haine de iarnă, la bijuterii, ceasuri, cosmetice și parfumuri, toate au fost accesibile la prețuri reduse vineri. Nu este prima dată când comercianții sătmăreni anunță mari reduceri de prețuri pentru toate produsele de pe stoc.

  Majoritatea clientelei era formată din reprezentantele sexului frumos, care au vizitat în special magazinele de bijuterii, haine şi îmbrăcăminte sau de aparatură electrocasnică. Bărbaţii şi-au îndreptat atenţia în special spre magazinele cu produsele electronice sau articole sportive. Totuşi, câţiva dintre ai au trecut şi pe la magazinele de cadouri sau de bijuterii pentru a-şi surprinde consoarta sau iubita cu un dar de Moş Crăciun.

  Clienţi mulţumiţi
  Majoritatea clienţilor care de Black Friday au trecut pragul magazinelor din incinta Centrului Comercial Someşul s-au declarat mulţumiţi atât de organizare cât şi de preţuri. “Am căutat îmbrăcăminte pentru sezonul rece şi mă bucur că am putut să-mi cumpăr şi la preţ redus. Sunt haine frumoase şi am avut norocul de a le găsi şi cu reducere de 40% la preţ”, ne-a declarat una dintre sătmărence. Un bărbat s-a declarat mulţumit că a cumpărat un televizor led. “Am profitat de faptul că au fost reduceri şi mi-am cumpărat un televizor. Nu am venit cu gândul de a mi-l cumpăra, dar la nebunia creată m-am ales în cele din urmă cu acest televizor”, ne-a spus sătmăreanul.

  Conceptul de Black Friday a fost preluat și de comercianții sătmăreni din incinta Centrului Comercial Someşul. Este ziua care practic a deschis sezonul de cumpărături pentru Crăciun. Nu este prima dată când comercianții sătmăreni anunță mari reduceri de prețuri pentru toate produsele de pe stoc, iar Vinerea Neagră a Cumpărăturilor a fost organizată şi în anii precedenţi.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img