More


  Biciclist spulberat de o maşină şi aruncat în şanţ

  - Advertisement -

  securedownload-(7)

  Un biciclist fără vestă reflectorizantă sau alte elemente de distincţie a fost lovit de o maşină şi aruncat în şanţ.

  Totul a avut loc pe Drumul Naţional 1F, la ieşire din Mărtineşti. După ce a fost lovită de un Mercedes, victima a fost resuscitată de paramedicii SMURD. Cozile de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri.

  Potrivit poliţiştilor care au efectuat primele cercetări la faţa locului reiese că biciclistul a ieșit din Mărtinești pe Drumul Naţional 19F fără să se asigure și fără vestă reflectorizantă, fiind luat pe capota unui autoturism Mercedes.

  securedownload-(1)

  Un biciclist a fost pulberat de un vitezoman, care l-a târât pe capotă aproape 100 de metri. Biciclistul nu a avut nicio șansă, deși medicii de la Ambulanță au încercat aproape o oră să-l resusciteze. Accidentul a avut loc miercuri seara în jurul orei 17,45 la ieșirea din Satu Mare, lângă uzina de apă de la Mărtinești. Din nefericire, bărbatul nu a observat o mașină care venea cu viteză dinspre Odoreu, fiind lovit din plin. Victima a fost târâtă pe parbrizul Mercedesului zeci de metri. Impactul a fost atât de violent că bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Potrivit martorilor, șoferul avea viteză foarte mare.

  securedownload-(5)

  Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

  Chiar dacă două echipaje de la Ambulanță și SMURD au încercat să-l resusciteze, omul nu a mai avut nicio șansă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img