More  Concerte de blues, folk, jazz şi rock la Christmas Fest 2014

  - Advertisement -

  zamfi

  Ediţia din acest an a Christmas Fest, organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, cu sprijinul Primăriei municipiului Satu Mare şi Consiliului Local Satu Mare, va oferi sătmărenilor un regal de muzică blues, folk, jay şi rock. Potrivit organizatorilor, Christmas Fest este organizat la Satu Mare din anul 1995 în fiecare decembrie, fiind promotorii acestui gen de evenimente organizate sub egida „Christmas” în ţară. În primii ani au fost doar concertele de rock. Pe parcurs programul a fost îmbunătăţit cu jazz, colinde, folk, blues chiar folclor.

  Ediţia din acest an va debuta joi, în amfiteatrul din incinta Centrului Cultural, de la ora 19.00, cu două concerte de blues susţinute de trupele Nightlosers (Cluj) şi Black River Blues Band (Satu Mare). A doua zi, vineri, de la aceeaşi oră şi în aceeaşi locaţie, va avea loc un recital de muzică folk a cărui protagonişti vor fi Zoia Alecu, Doru Stănculescu, Tavi Bud, Sorin Bălaj şi alţii.

  Seara de sâmbătă va fi dedicată jazz-ului şi rocului. Astfel, în amfiteatru, de la ora 19.00, va avea loc concertul de jazz susţinut de trupele Euro-Oriental Consort (Ungaria), Jazzybirds (Cluj) şi KFS Trio (Satu Mare). Tot de la aceaşi oră, dar sub scări, se va desfăşura concertul de rock cu Implant pentru Refuz (Timişoara), Times of Need (Cluj), Hybrid Symphony (Sighet) şi Unknown Scar (Satu Mare).

  Preţul unui bilet pentru fiecare seară de concerte este de 10 lei, însă sătmărenii pot achiziţiona un abonament pentru toate cele trei seri la preţul de 25 de lei.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts