More


  Creşa “Mica Sirenă” şi-a deschis porţile

  - Advertisement -

  Chiar dacă a fost amenajată acum aproape trei ani, creşa nu a funcţionat din lipsă de personal. Din această lună părinţii îşi pot lăsa cu încredere copiii aici deoarece creşa se bucură de condiţii bune şi de personal calificat.

  De peste trei ani creşa “Mica Sirena” de pe strada Botizului era închisă deoarece Serviciul Public de Asistenţă Socială nu a putut asigura personalul necesar. După o perioadă de concurs, creşa are o educatoare, o asistentă medicală, o infirmieră şi o bucătăreasă, iar anul acesta s-au făcut şi alte investiţii. În total municipalitatea a cheltuit peste 17 mii de lei pentru amenajarea şi dotarea acestei creşe. “ Creșa a fost constituită în noiembrie 2011, dar din cauza lipsei de personal nu a funcționat până azi. Atunci s-au făcut investiții privind amenajarea spațiului în valoare de 17 mii de lei la care s-au adăugat alți 30 de mii pentru dotarea cu mobilier și amenajarea bucătăriei”, a declarat Daniela Kincses, şef centru creşe din cadrul SPAS.

  Creşa are o capacitate de 20 de locuri, dintre care s-au ocupat doar 12 locuri. Părinţii sunt aşteptaţi în următoarea perioadă să îşi înscrie copiii care vor beneficia aici de toate condiţiile pentru a se dezvolta frumos şi sănătos. Creşa este situată la etajul Grădiniţei 14 Mai de pe Strada Botizului şi beneficiază de toate condiţiile de care cei mici au nevoie. Mai mult, părinţii plătesc doar norma de hrana pe zi în valoare de 6,5 lei, iar în rest cheltuielile sunt decontate de administraţia locală.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img