More


  Doi minori au fost arestaţi pentru 30 de zile

  - Advertisement -

  minori

  Cei trei minori care au tâlhărit o bătrână, în vârstă de 68 de ani, în seara zilei de 29.11.a.c., în localitatea Negrești Oaș, au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventivă. Față de cei doi minori, respectiv Andrei Răzvan Panait și Cristian Creț, ambii în vârstă de 16 ani, Judecatoria Negresti-Oaş a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 zile, fiind depuşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani, este cercetat în stare de liberate.

  Reamintim că trei puștani, de 16 și 15 ani, au tâlhărit o bătrână în Negrești-Oaș. Este vorba despre Andrei Răzvan Panait și Cristian Creț, dar și un prieten de doar 15 ani, care au reușit să fure 7.000 de lei de la o femeie de 68 de ani, pe care au urmărit-o și au atacat-o în scara unui bloc. ”Polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Negrești au reușit identificarea autorilor tâlhăriei comisă în seara zilei de 29 noiembrie asupra unei femei în vârstă de 68 ani, din localitatea Pomi. Autorii tâlhăriei sunt trei minori în vârstă de 15 și 16 ani, toți din Negrești Oaș, care în seara zilei de 29.11.2014, în jurul orelor 21,30 au urmărit-o pe M. Eugenia pe str.Victoriei din Negrești Oaș, după care au așteptat-o în scara unui bloc unde aceasta mergea la apartamentul fiului ei. În timp ce doi dintre autori au deposedat-o de poșeta cu bunuri și suma de 7.000 lei și acte personale în scara blocului, unul stătea la pîndă. Bunurile au fost recuperate în proporție de 80%”, se arată într-un comunicat remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

  Din câte se pare, cei trei nu sunt la prima faptă de acest gen, fiind suspectaţi că ar mai fi comis şi alte două tâlhării rămase până în prezent cu autori necunoscuţi.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img