More


  MAFIA de la DJTS, CONDAMNATA de Curtea de Apel Oradea

  - Advertisement -
  florin
  Fostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Florin Gal a fost găsit vinovat de Curtea de Apel Oradea (CAO) și condamnat la 2 ani și 6 luni de pușcărie. Sentința a fost pronunțată de către magistrații orădeni în data de 4 decembrie.
  Fratele acestuia, Călin Gal, condamnat în același dosar, a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare. Totodată, magistrații orădeni îi obligă pe inculpați la plata a câte 6.000 de lei în favoarea statului, reprezentând contravaloarea cheltuielilor judiciare.
  Magistrații CAO l-au condamnat pe Florin Gal la 2 ani și 6 luni de închisoare, respectiv la interzicerea dreptului de a ocupa o funcție publică pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei principale. În același dosar Călin Gal a fost condamnat de aceeași instanță la 2 ani de pușcărie.
  Totodată, Călin Gal nu poate ocupa nicio funcție publică pe o durată de 5 ani. Magistrații Curții de Apel Oradea au dispus suspendarea pedepsei pentru Călin Gal pe durata unui termen de încercare de 5 ani.
  hotel sport
  De asemenea, instanța îl obligă pe Călin Gal la plata unei despăgubiri civile în favoarea Autorității Naționale pentru Sport și Tineret-DJST Satu Mare, în valoare de 76.123 lei. Totodată, instanța constată nulitatea contractului de închiriere nr. 1302/14.12.2010 încheiat între DJST Satu Mare și SC Bosic Empire Company SRL Carei.
  Frații Gal au posibilitatea să atace sentința Curții de Apel Oradea în decurs de 10 zile de la pronunțarea hotărârii.

  Vă reamintim că cei doi au fost trimişi în judecată în data de 13 martie 2013, pentru efectuarea unor operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia pe care o deţineau şi conflict de interese.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img