More


  Magia Crăciunului cuprinde din nou Careiul

  - Advertisement -

  Direcția de Cultură a Municipiului Carei demarează o serie de acțiuni umanitare și concursuri cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, în cadrul celei de-a opta ediții a Festivalului “Magia Crăciunului”. A fost dat startul celei de-a patra ediții a concursului de realizat iesle. Acesta se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenților individuali. Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificații tehnice sau alte aspecte. Ieslea realizată de concurenți, fie ei o echipă sau un concurent individual, poate avea orice mărime, poate fi realizată din orice material, în funcție de fantezia şi creativitatea concurenților. Participarea echipelor şi a concurenților trebuie confirmată până în data de 11 decembrie 2014, iar lucrările trebuie predate la biroul nr. 26 (Castelul Károlyi) până în data de 14 decembrie 2014. Acestea vor fi jurizate şi premiate. Ieslele vor fi expuse în cadrul Festivalului de Crăciun în Castelul Karolyi, urmând să primească voturile vizitatorilor, putând obține astfel premiul special al spectatorilor.

  Direcţia de Cultură organizează campanie de strângere de cadouri pentru Casa de plasament intitulată “Cutia cu daruri”. “Vrei să îl ajuți pe Moș Crăciun anul acesta ? Dacă ai un obiect, o jucărie sau orice altceva ce ar putea crea o bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, te rugăm să le pui într-o cutie de pantofi și să vii cu ea la Camera 26 din Castelul Karolyi, în perioada 10-18 decembrie 2014”, se arată în comunicatul Direcţiei de Cultură.

  De asemenea, va fi organizat şi un concurs de desene de Crăciun pentru elevii din clasele V-VIII. Lucrările se vor depune la Castelul Karolyi, camera 26, de luni până vineri, între orele 8-14, până în data de 15 decembrie 2014, la Castelul Károlyi, camera 26. Direcţia de Cultură Carei va amenaja un pom de Crăciun din jucării de pluș.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img