More


  Micul dă lecţii de ţepuire a statului

  - Advertisement -

  fratia_satmarenilorfratia_satmarenilor

  După ce au arătat cum Răzvan Micul şi oamenii săi au ţepuit mai multe primării clujene, dându-se agenţi guvernamentali pentru a-i obliga să semneze contracte dubioase cu firma Programul pentru Eficienţă Fiscală şi Disciplină Bugetară SRL, jurnaliştii de la Ziar de Cluj au investigat şi acţionarul majoritar al firmei cu denumire pompoasă, societatea de tip SRL Kaarts şi Asociaţii. Investigaţia jurnaliştilor clujeni a demonstrat că în spatele Kaarts şi Asociaţii se află tot Răzvan Micul, care dă lecţii de ţepuire a statului român. Reproducem în continuare o parte din investigaţia publicată de Ziar de Cluj.

  Kaarst şi Asociaţii – o ţeapă de zile mari ce deţine o ţeapă de zile şi mai mari
  Prima căutare a cuvântului Kaarst pe Google ne-a dus direct la site-ul “marii” companii de consultanţă financiară, atât de mare că şi-a făcut site-ul de prezentare folosind un template ieftin de WordPress. În site, circul de pe lume: un amalgam de minciuni şi date false, dar şi îndemnuri clare la evaziune fiscală şi fraudă financiară.

  Minciunele râd în soare străvezii
  Să citim cum se prezintă ei, cei ce ne mint că sunt Kaarts şi Asociaţii: “Kaarst and Associates este o companie cu tradiție în city-ul Londonez. Agenția oferă consultanță clienților din Regatul Unit din anul 1976. Expertiza, profesionalismul și, în primul rând, confidențialitatea, ne recomandă. În timp ne-am extins, azi avem birouri în Madrid (1992), Cologne (1987), Oslo (2002) și Praga (2009).Venim în sprijinul clienților noștri în întreg spațiul Uniunii Europene. Kaarst and Associates a fost fondată de domnul Kaarst-Eugene Lintfort, avocat, expert în litigii comerciale. Acesta este secondat la conducerea agenției de Heinz-Eugene von Leopold, expert în dreptul Uniunii Europene, coordonator al biroului K&A din Cologne. Kaarst și Asociații și-a început activitatea în România în anul 2011”.

  Atâta doar că fondatorii, marii experţi europeni de nivel stelar nu prea… există. Ziar de Cluj a verificat în mai multe registre comerciale din Franţa, Elveţia, Olanda şi Germania existenţa acestor domni. Nu s-a găsit nimic. Sunt doar două poze frumoase ale unor domni serioşi pe care Micul a găsit de cuviinţă să le folosească pentru “vrăjirea” fraierilor. În fapt, Răzvan Nicolae Micul este adevăratul “expert” de la Kaarst şi Asociaţii, aşa cum ne arată Registrul Companiilor din Marea Britanie.

  Răzvan Micul – consultanţă în ţepuirea Statului Român
  Atât de expert, încât ne arată şi cum putem să i-o tragem sus Statului Român. Ne spune chiar site-ul Kaarst.ro, care oferă servicii de transfer al firmelor cu datorii: “Prevederile legale aplicabile în cadrul procedurilor de insolvență au un caracter general, interpretarea acestora fiind lăsată la latitudinea lichidatorilor, cei din urmă având un interes direct să câștige cât mai mulți bani din falimentul firmei dumneavoastră. Kaarst și Asociații vine acum în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă consultanță și mijloacele legale necesare pentru a înstrăina o firmă cu datorii fără a mai avea grija litigiilor ulterioare”.

  Ca să nu mai fie niciun dubiu că acest găinar sătmărean se află în spatele Kaarts.ro şi Somatie.ro, falsul program guvernamental cu care primarii clujeni au fost ţepuiţi, daţi-ne voie să vă prezentăm şi dovezile ce provin din consultarea RoTld.ro, registrul domeniilor web deţinut de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI Bucureşti.

  Afacerile lui Micul de pe Retezatului 39

  V-am spus deja că Răzvan Micul, cu domiciliul pe Retezatului 39, în Satu Mare, apare ca reprezentant legal al mai multor societăţi de tip off-shore.

  Tot metoda “off-shore” a fost folosită pentru a scăpa de datoriile acumulate de farmaciile familiei Micul, părinţii lui Răzvan Micul. Farmacia Minerva SRL a fost cesionată către Niele Trading Limited şi Despindo Holding Limited, care apoi au vândut fondul de comerţ al firmei către SC International Minerva Service SRL. Prin aceste manevre, familia Micul a scăpat de datorii de 287.328 lei.

  Trebuie menţionat că toate firmele la care Micul și Băbăşan au fost asociaţi şi administratori îşi aveau sediul pe strada Retezatului 39, casa familiei Micul, unde după numărul mare de firme păstorite de Băbășan şi Micul s-ar crede că e un imobil de birouri și nu o simplă casă.

  Apropo de manevra “transferului fondului de comerţ”, care e, de fapt, o mare manevră de evaziune fiscală, să remarcăm faptul că acest procedeu este oferit ca şi serviciu “special” şi pe site-ul firmei de consultanţă în inginerii financiare Kaarst şi Asociaţii, unde găsim o descriere incredibilă şi “pe faţă”. În prostia lui, Micul pune drept exemplu chiar situaţia în care o farmacie este subiectul vinderii unui fond de comerţ! (Farmacia Minerva SRL a fost cesionată către Niele Trading Limited şi Despindo Holding Limited, care apoi au vândut fondul de comerţ al firmei către SC International Minerva Service SRL. Prin aceste manevre, familia Micul a scăpat de datorii de 287.328 lei – n.r.).

  “Operațiunea de transfer a fondului de comerț reprezintă transferul activelor de la o societate la alta. Spre a exemplifica, dacă dorim să înstrăinăm autorizația de funcționare a unei farmacii această operațiune se realizează prin contractul de transfer al fondului de comerț, presupunând transferul activelor enumerate. Ulterior, societatea care preia fondul de comerț va solicita organului emitent să preschimbe autorizația în favoarea noului titular al fondului de comerț. Transferul fondului de comerț vă permite trecerea activelor (fără pasive) de pe o societate comercială pe alta”.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img