More


  Proiect pentru mobilitatea persoanelor cu dizabilităţi

  - Advertisement -

  POZA-MALL

  Persoanele cu dizabilități locomotorii au șansa de a participa la crearea autovehiculelor care să le permită deplasarea alături de ceilalți participanți la trafic. Acest lucru va fi posibil printr-un proiect inițiat de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, a cărui valoare ajunge la 50.000 de euro.

  Autoritățile doresc ca persoanele cu dizabilități locomotorii să se implice activ în comunitate, iar un prim pas spre atingerea acestui obiectiv este creearea mijloacelor de transport care să fie adaptate nevoilor acestuia, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

  Un număr de 140 de persoane cu dizabilități locomotorii din județul Satu Mare vor beneficia de pe urma acestui proiect care își propune să îi facă pe oameni să conștientizeze drepturile și beneficiile sociale ale participării acestora în comunitate și pe piața muncii, a declarat directorul DGAPSC Satu Mare, Octavian Apan. Conferinţa de presă a precedat spectacolului “Toţi diferiţi, toţi egali – copiii dăruiesc”, organizat ieri la amiază, la Grand Mall, în cadrul proiectului “Adaptabilitate – Şansa la o viaţă activă”.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img