Şi-a pus capăt zilelor în apele învolburate ale Someşuluisomes

Un bărbat neidentificat până în prezent, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, a ales să îşi pună capăt zilelor “ajutat” de apele învolburate ale Someşului. Victima s-a aruncat de pe podul Golescu sub ochii îngroziţi ai unui trecător, care a anunţat imediat Poliţia. Bărbatul a fost găsit de pompieri la circa şase kilometri depărtare, agăţat de vegetaţie.

Satu Mare. Podul Golescu. Ora 19.40. Un sătmărean a sunat disperat la Serviciul unic apeluri de urgenţă pentru a anunța că ar fi văzut o persoană care s-ar fi aruncat în Someș direct de pe podul Golescu.

În consecinţă, mai multe echipe de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” au pornit în căutarea posibilului sinucigaş. După mai bine de două ore de căutări, forţele de ordine şi de salvare l-au găsit pe sinucigaş la circa şase kilometri de podul Golescu, agăţat de vegetaţie. Din cauza terenului greu accesibil, pompierii au depus eforturi considerabile pentru a deplasa întregul echipament necesar scoaterii cadavrului din apă. În cele din urmă, beneficiind de maşini de teren, pompierii au scos cadavrul din Someş.

“Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat sâmbătă, în jurul orelor 19.40, prin SUAU 112 despre faptul că o persoana de sex masculin s-a aruncat de pe podul Golescu în râul Somes. La fața locului s-au deplasat lucratorii IPJ, IJJ și ISU Satu Mare care, în jurul orelor 23.00, au găsit cadavrul unei persoane în râul Someș, la o distanţă de 4.000 metri faţă de podul tehnologic înspre localitatea Dara. Cadavrul nu prezenta urme de violență și nu a fost identificat. Se efectuează verificări în scopul stabilirii identității persoanei decedate și a cauzei morții”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts