Spectacol de Moș Nicolae cu Gașca Zurli și Târgul Darurilor de Crăciun la Negrești-Oașafgis-zurli

Moș Nicolae se anunță foarte darnic cu micuții din Negrești-Oaș urmând să ajungă în oraș sâmbătă, 6 decembrie 2014, ora 14.00, în fața Catedralei Ortodoxe, acolo unde va fi împodobit bradul și va fi instalată o scenă.

Moșul Primăriei și al Consiliului Local Negrești-Oaș va sosi la ora fixată cu multe daruri pentru toți copiii negreșteni, dar și cu surprize. Una dintre surprize se numește Gașca Zurli. De asemenea, Mister Nicu va avea grijă de buna dispoziție a micuților.
Cu personajele deja consacrate, Gașca Zurli promite un spectacol extraordinar cu multă emoție, culoare și veselie de zile mari. Un spectacol care va transmite veselie, bucurie și spiritul unor sărbători pline de culoare. Tot sâmbătă, de cum se va lăsa seara, primarul Aurelia Fedorca va apăsa butonul care va aprinde iluminatul ornamental de sărbători în oraș.

Târgul Darurilor de Crăciun
De asemenea, sâmbătă și duminică va avea loc Târgul Darurilor de Crăciun. Târgul se va desfășura pe parcursul a două zile, la Muzeul Țării Oașului, Galeria de artă „Dr. Mihai Pop”, între orele 10 – 19. De la târg, negreștenii vor putea achiziționa cadouri inedite, accesorii și decorațiuni de iarnă, bijuterii unicat, cosmetice naturale, ceramică, felicitări realizate de artiști cu drag de frumos.

Concert de colinde
Totodată, duminică după-amiază, de la ora 16.00, la Catedrala Ortodoxă din Negrești-Oaș va avea loc un Concert extraordinar de colinde susținut de corul catedralei, corale și grupuri de colindători de la instituțiile de învățământ din oraș, corala teologilor, Hermina Marc Iluț și alți invitați.

Primarul Aurelia Fedorca vă invită să participați la aceste evenimente!
Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts