More


  Activitatea jandarmilor sătmăreni, apreciată de conducerea de la București

  - Advertisement -

  jand

  Prezent la evaluarea activităţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare desfăşurată ieri în Sala Mare de şedinţe a Palatului Administrativ, prim-adjunctul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, a apreciat activitatea jandarmilor sătmăreni desfăşurată în cursul anului trecut. Totodată, şi reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale prezenţi la eveniment au avut cuvinte frumoase faţă de activitatea jandarmilor.

  Siguranţa cetăţeanului, prioritatea jandarmilor
  Alături de generalul de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, la prezentarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, coordonată de şeful instituţiei, Vasile Bocea, au mai fost prezenţi prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şefii instituţiilor din sistemul de apărare publică şi siguranţă naţională, dar şi cadre ale Jandarmeriei Satu Mare. În prezentarea făcută de colonelul Vasile Bocea, acesta a evidenţiat rezultatele obţinute, greutăţile întâmpinate şi modul de rezolvare a acestora, conturând totodată şi principalele direcţii de acţiune pentru anul 2015.

  Potrivit documentelor de bilanţ, anul 2014 a reprezentat pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare o perioadă de perfecţionare acţional – instituţională determinată de campaniile electorale, de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale precum şi de dinamica accentuată a fenomenelor sociale ce au avut loc în judeţul Satu Mare. Totodată, a fost un interval cu eforturi concertate de eficientizare a activităţilor şi misiunilor destinate creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor şi creşterii încrederii acestora în acţiunile efectivelor de jandarmi. Priorităţile Jandarmeriei Satu Mare în anul 2015 vor viza, în principal, eficientizarea modului de organizare şi executare a misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, eficientizarea colaborării pentru îmbunătăţirea activităţilor de menţinere a ordinii publice în sistem integrat, pentru reducerea infracţionalităţii stradale, creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi altele.

  Jandarmii au fost felicitaţi
  Invitaţii prezenţi la activitatea de evaluare au evidenţiat colaborarea foarte bună cu Jandarmeria Satu Mare pe parcursul anului precedent şi au remarcat profesionalismul dovedit de jandarmi pe timpul executării misiunilor în comun. Astfel, primarul Dorel Coica i-a felicitat pe jandarmi pentru efortul comun depus la asigurarea unui climat de liniște în Satu Mare și le-a dorit mult succes în continuare. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef le-a mulțumit jandarmilor pentru modul în care și-au dus la îndeplinire misiunile încredințate și pentru modul în care au sprijinit toate activitățile desfășurate în comun în județul Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram i-a felicitat la rândul său pe jandarmi pentru contribuţia adusă la menţinerea unui climat de linişte în beneficiul comunităţii, prin asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi a evidenţiat profesionalismul acestora.

  La finalul întâlnirii, generalul de brigadă dr. Ovidiu Vasilică a remarcat activitatea bună şi foarte bună desfăşurată de jandarmii din Satu Mare în anul pe care tocmai l-am încheiat şi i-a asigurat că rezultatele obţinute sunt cunoscute şi apreciate de conducerea Jandarmeriei Române. “Rezultatele muncii dumneavoastră vă arată capacitatea de a vă adapta şi transforma atât din punct de vedere acţional cât şi din punct de vedere conceptual. Doresc să păstrați în continuare Jandarmeria pe locuri fruntașe în ce privește încrederea populației și, pentru aceasta, să fiți mereu așa cum populația așteaptă de la noi”, a spus prim-adjunctul Inspectoratului General al Jandarmeriei.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img