More


  Campania „Donează o carte pentru bibliotecă” la Negreşti-Oaş

  - Advertisement -

  donatie

  Începând din luna octombrie 2014 şi până în luna iunie 2015, Biblioteca Orăşenească Negreşti-Oaş derulează Campania ”Donează o carte pentru bibliotecă”. Scopul acestei acţiuni este de a implica tinerii în acţiuni de voluntariat în viaţa comunităţii, de a-i face să conştientizeze că biblioteca poate fi un loc de întâlnire, dialog și informare.

  Campania nu se adresează numai tinerilor ci tuturor iubitorilor de carte, indiferent de vârstă, care prin donaţiile lor pot ajuta la îmbogăţirea fondului de carte al bibliotecii. “Primii care au răspuns campaniei noastre au fost copiii”, a declarat bibliotecara Ecaterina Anania. Elevii Şcolii Gimnaziale Nr.1, coordonaţi de învăţătoarea Viorica Matei, şi elevii Şcolii Gimnaziale Nr.3, coordonaţi de profesoara Lacrimioara Veber, au donat bibliotecii un număr însemnat de cărţi din diferite domenii: beletristică, lectură şcolară, cărţi pentru copii, pentru înnoirea fondului de carte.

  Cu ocazia vizitei la bibliotecă, elevii clasei a VI – a de la Şcoala Gimnazială Nr.3 au prezentat piesa de teatru D-l Goe. Au donat, de asemenea, cărţi de valoare multe persoane fizice. Bibliotecarii precizează că pentru completarea fondului de carte ar fi de un real ajutor cărţile editate după anul 1990. ”Sperăm ca până la încheierea campaniei, cât mai mulţi negreşteni să dea dovadă de spirit civic, să înţeleagă că cele mai de preţ lucruri pe care le poate dobândi un om sunt educaţia şi cultura”, a mai spus bibliotecara Ecaterina Anania. Negreştenii care vor să doneze o carte sunt aşteptaţi la sediul Bibliotecii, situat pe strada Victoriei nr.65 (deasupra brutăriei Nord Prod).
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img