More


  Comedia “Norway Today” a avut succes la publicul sătmărean

  - Advertisement -

  teatru

  Manifestările organizate de Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu” cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare şi al Consiliului Local Satu Mare au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute la District 15 cu spectacolul de teatru “Norway Today”, de Igor Bauersima, în regia lui Sorin Misirianţu. Protagoniştii comediei au fost Adrian Balint şi Anca Lăcusteanu. Şi de data aceasta, numeroşi sătmăreni au umplut localul pentru a urmări o piesă de teatru prezentată într-un loc inedit şi nu în sala de spectacole.
  Piesa „Norway Today” îi prezintă pe Julie și August , doi norvegieni care se întâlnesc pe chat, uniți de dorința de a-și pune capăt zilelor. Iar o dată ajunși pe fiordurile norvegiene, aceştia sunt expuși unei altfel de realități, care îi readuce la viață din toate punctele de vedere, o realitate mai puternică decât moartea – dragostea. Astfel că cei doi își conturează destinul cu umor și dramă în același timp și descoperă noi înțelesuri ale lumii pe care vor să o părăsească. Spectacolul „Norway Today” este unul emoţionant, romantic şi înălţător şi aminteşte totodată cât de vibrantă este viața, chiar și pentru cei aflați în fața morții.

  Adrian Balint şi Anca Lăcusteanu au jucat în numeroase piese de teatru, în regia lui Sorin Misirianţu, iar pentru rolul din „Shakespeare, I love you”, Adrian Balint a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de teatru de la Casablanca, Maroc. Iar Anca Lăcusteanu, ca de fiecare dată, este apropiată publicului şi vorbeşte cu el atât de natural încât şi micile intervenţii din piesă ai impresia că fac parte din regie. Sorin Misirianţu este unul dintre cei mai cunoscuţi regizori clujeni, fiind totodată şi actor al Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

  Tot în această lună, în data de 28 ianuarie, de la ora 20.00, la District 15, se va desfăşura un nou episod „Din culisele vieţii”, un concept de Maria Toth după „Inside the Actors Studio”, şi care o va avea ca invitat pe actriţa Andreea Mocan de la Teatrul de Nord Satu Mare. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”. Ca de fiecare dată intrarea este liberă, însă organizatorii îi roagă pe doritori să-şi facă rezervările din timp la numărul de telefon 0755 970 374.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img