More


  Elevii performeri, premiaţi la Negreşti-Oaş

  - Advertisement -

  negresti

  Profesorii și elevii merituoși din Negrești-Oaș au fost premiați vineri seara în cadrul Galei Laureaților Negreșteni, eveniment care ajunge în acest an la a VII-a ediție. Evenimentul a fost organizat de instituțiile de învățământ și de Primăria Negrești-Oaș în una dintre sălile de evenimente din oraş.

  Felicitări din partea primarului Aurelia Fedorca
  Evenimentul i-a avut în prim-plan pe cei mai merituoşi elevi, care au obținut premii la olimpiade sau diferite concursuri. Manifestarea a debutat cu un cuvânt de deschidere rostit de profesorul negreştean Dohi Szabi. Acesta a arătat că această Gală a Laureaţilor a ajuns la cea de a şaptea ediţie şi a prezentat modul de premiere.

  Cu toate că nu a putut participa la acest eveniment, primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, a transmis prin intermediul consilierului său, Simina Pop, un mesaj de felicitare şi încurajare. “Îmi pare nespus de rău că nu reușesc să fiu azi alături de voi cu atât mai mult cu cât am încercat din răsputeri ca această Gală a laureaților să dăinuie peste ani și să răsplătească cu adevărat valorile Negreștiului. Misiuni importante pentru orașul nostru mă țin azi departe, dar vă transmit salutul meu sincer și aprecierile mele pentru performanțele pe care le-ați obținut anul trecut. De asemenea, vă asigur de întreaga mea susținere în tot ceea ce vă propuneţi. Dragi elevi, sunteţi speranţa părinţilor, dar şi a întregii comunități, sunteţi viitorul nostru. Însă, pentru a vă bucura din plin de acest viitor, trebuie să învăţaţi. Aceasta este, astăzi, misiunea voastră, pentru că, în final, o faceţi pentru voi. Orice societate, cu atât mai mult România, are nevoie de tineri bine pregătiți. Vă felicit pentru reuşitele voastre şi vă doresc tuturor un an cu multe împliniri, putere şi inspiraţie pentru a construi un viitor mai bun”, se arată în mesajul transmis de primarul Aurelia Fedorca.

  Peste 500 de diplome înmânate
  Apoi s-a trecut la premierea elevilor şi a cadrelor didactice merituoase din oraşul Negreşti Oaş. Premierea s-a făcut pe mai multe secţiuni, şi anume: Olimpiade, Cultură, Concursuri extraşcolare şi Arte. S-a putut constata astfel că oraşul Negreşti Oaş a avut mulţi reprezentanţi la fazele naţionale ale Olimpiadelor Şcolare, o mare parte dintre aceştia întorcându-se acasă cu premii importante.

  Cei premiaţi au primit diplome de excelenţă din partea conducerilor instituţiilor de învăţământ din oraş precum şi a Primăriei Negreşti-Oaş. În total, au fost înmânate peste 500 de diplome. Între premieri, elevii Liceului Teoretic au susţinut scurte programe artistice.

  Prima ediţie a evenimentului a avut loc în urmă cu 16 ani, debutând ca o gală a sportivilor, care premia cei mai merituoşi sportivi ai liceelor negreştene, s-a extins apoi la toţi elevii, iar în urmă cu șase ani a devenit un eveniment al întregului oraş.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img