More


  Hoţi prinşi de poliţişti

  - Advertisement -

  hoti

  Poliţiştii negreșteni au fost sesizați miercuri de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Negrești Oaș care reclama faptul că persoane necunoscute i-ar fi furat bunuri din locuință. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au reușit identificarea autorului, acesta fiind Mihai L., de 38 de ani, care în ultimele luni ale anului trecut ar fi pătruns în locuința păgubitului, folosind chei potrivite, și ar fi furat obiecte electrocasnice și obiecte de mobilier în valoare de aproximativ 3.000 euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

  Tot miercuri polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat autorul unei infracțiuni de furt comisă în data de 26 decembrie 2014. Astfel că Zoltan L. , în vârstă de 45 de ani, ar fi sustras din incinta unui local din municipiul Satu Mare un telefon mobil, care se afla pe o masă din incinta localului. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

  În ambele situații s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Autorii sunt cercetați în stare de libertate.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img