More


  Hoţii fură tot ce le pică în cale

  - Advertisement -

  Hoţii nu stau prea mult pe gânduri şi fură tot ce le iese în cale. Spre exemplu, poliţiştii sătmăreni au prins ieri trei hoţi de biciclete precum şi un hoţ care a furat ghivece de flori şi arbuşti ornamentali.

  Astfel, marți dimineață, polițiștii din Cămin au fost sesizați verbal de către doi localnici despre faptul că luni seara persoane necunoscute le-ar fi furat fiecăruia câte o bicicletă din fața unui local și respectiv a unui magazin alimentar situate pe raza localității Cămin. În urma activităților specifice desfășurate oamenii legii au identificat persoanele bănuite de comiterea acestorinfracțiuni, este vorba despre o minoră în vârstă de 17 ani și doi bărbați de 23 și respectiv 44 de ani. Prejudiciul a fost recuperat și predat părților vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cele trei persoane sunt cercetate în stare de libertate.

  Și polițiștii de investigații criminale sătmăreni au depistat în cursul zilei de ieri o persoană de sex masculin, în vârstă de 27 de ani, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt, în data de 10 ianuarie când, din incinta unui bloc situat pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, ar fi sustras mai multe ghivece de flori și arbuști ornamentali, cauzând un prejudiciu de 450 lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar Romeo F. este cercetat în stare de libertate.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img