More


  Hoţii în Ţara Oaşului

  - Advertisement -

  Poliţiştii din zona Oaşului au depistat, în cursul zilei de luni, mai mulţi hoţi care au furat tot pe ce au putut pune mâna. Astfel, la data de 26 ianuarie, polițiștii de investigații criminale negreșteni au fost sesizați de către o femeie din localitatea Vama, despre faptul că în data de 19 ianuarie, în cadrul unei unități medicale din Negrești Oaș, persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul din geantă, care se afla în incinta unui cabinet. Portofelul conținea suma de 600 lei, carduri și acte personale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 40 de ani, care se afla în cabinet pentru a solicita o adeverință medicală. Profitând de faptul că în încăpere nu se afla nici o persoană, aceasta ar fi furat portofelul părții păgubite.

  Luni, polițiștii din Racșa au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, care în data de 23 ianuarie 2015 ar fi furat din locuința unui bărbat din localitatea Racșa Vii, un laptop, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei. În primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în cel de-al doilea pentru furt calificat.

  Și polițiștii de investigații criminale sătmăreni l-au depistat ieri pe Alexandru L., de 30 de ani, care la sfârșitul anului trecut ar fi pătruns fără drept, prin spargerea unui geam, într-un local situat pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare, cu intenția de a sustrage bunuri, dar ar fi părăsit localul fără a sustrage vreun bun. În toate situațiile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img