More


  Judeţul Satu Mare, reprezentat la Târgul de Turism de la Viena

  =

  viena

  În perioada 15 – 18 ianuarie 2015 are loc la Complexul expozițional Messe Wien Târgul de Turism de la Viena. Județul Satu Mare participă pentru a doua oară la târg în cadrul standului României, vecinii noștri de stand fiind Grecia, Slovacia și Turcia.

  România va avea un stand modern de 130 mp prin care își va prezenta nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri moderne și muzică pe scena târgului. Pentru creșterea atractivității standului vor participa și trei meșteri populari.

  Seara României are loc vineri, un eveniment deja tradițional, care în 2015 va avea loc de la orele 18,30 la standul revistei Traveller. Va avea loc prezentarea regiunii partenere și a participanților la stand, program muzical dar și bufet cu specialități și băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena cât și de regiunea parteneră. În paralel cu târgul de turism va avea loc și Viena Autoshow.

  Județul Satu Mare va avea alocat un infodesk în cadrul standului României, aici se vor prezenta și promova vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limbile germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului vor fi oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). Prezența noastră la acest târg va fi îmbogățită prin participarea unui meșter popular (Ana Mare) care va expune obiecte lucrate manual (păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi etc.) Vom amenaja și o mică expoziție de ceramică din Vama a meșterului olar Istvánfi Géza. Pe toată perioada târgului se vor oferi spre degustare produse tradiționale românești din județul Satu Mare, de către producători sătmăreni (cârnați, șuncă, slănină, brânzeturi, pălincă Bran).
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img