More


  Prima expoziţie din acest an la Muzeul Judeţean

  - Advertisement -

  afis

  Muzeul Judeţean Satu Mare îşi deschide anul 2015 cu expoziţia artistului plastic italian Antonio del Donno. Cu o activitate variată ca gen, afirmat în ţara sa atât ca sculptor, având nenumărate lucrări expuse în spaţiul public, cât şi ca pictor, artistul se va prezenta publicului iubitor de artă din Satu Mare cu o expoziţie de pictură.

  După ce a fost itinerată la Oradea şi Baia Mare expoziţia va fi vernisată şi la Satu Mare în data de 8 ianuarie 2015 ora 15, la sediul Muzeului Judeţean Satu Mare, B-dul Vasile Lucaciu nr.21.

  Multe din lucrările prezentate sunt rodul transpunerii plastice bidimensionale a ceea ce concepe Antonio del Donno în sculptură: structuri, gestualisme, jocuri lumină-umbră sau plin-gol, uneori într-o gamă cromatică restrânsă, alteori cu puternice accente în culori primare. A expus pe simezele oraşelor italiene, în Europa, în SUA şi Japonia, în expoziţii de grup sau personale, începând din 1962.

  Expoziţia de artă plastică a doamnei Szodoray Parady Hajnalka mai poate fi vizitată la Muzeul de Artă până în data de 9 ianuarie 2015, inclusiv.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img