More


  Reţea electrică de milioane de lei la Carei

  =

  electrica

  Peste 7 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru efectuarea lucrărilor la reţeaua electrică din Carei. Contractul pentru modernizarea reţelei din Carei s-a semnat la începutul lunii octombrie a anului trecut cu o societate clujeană.

  Electrica Distributie Transilvania Nord a alocat iniţial pentru modernizarea acestei reţele 14,4 milioane de lei, însă după câteva negocieri cu societatea clujeană palma s-a bătut la jumătate din sumă – 7,3 milioane de lei. Electrica a ales din 5 oferte de preţ pe cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

  Pentru aceşti bani societatea câştigătoare a licitaţiei va realiza lucrări de instalare electrică de aparate de distribuţie, înlocuire întreruptoare şi separatoare de linie, înlocuirea protecţiilor clasice cu terminale digitale; lucrări de construcţii aferente. Societatea care va schimba reţeaua electrică a municipiului Carei este deţinută de doi milionari din topul Forbes şi are o cifră de afaceri de aproape 400 de milioane de lei si un profit de 36,8 milioane de lei.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img