More


  Sătmăreancă salvată de un jandarm din mâinile a trei tâlhari

  - Advertisement -

  talharie

  O femeie în vârstă de circa 50 de ani a fost salvată joi seara de un jandarm din mâinile a trei tâlhari care i-au furat poşeta. Cu toate că jandarmul era în afara orelor de program, acesta a intervenit, i-a prins pe cei trei tâlhari şi i-a predat poliţiştilor.

  Tentativa de tâlhărie a celor trei s-a petrecut seara, în jurul orei 20.00, pe strada Grigore Ureche din cartierul 14 Mai. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare, plutonierul major Adrian Tătar, în timp ce se afla pe această stradă, a reacţionat la strigătele unei femei în vârstă de aproximativ 50 de ani care căuta disperată trei tineri ce tocmai îi furaseră poşeta de sub braţ. Subofiţerul i-a căutat pe cei trei tâlhari pe care i-a găsit ascunşi într-un loc retras din spatele unui bloc din cartier. După ce i-a prins, jandarmul i-a dus pe tineri la victimă pentru a-i recunoaşte, după care i-a predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

  Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că femeia a fost deposedată de către trei tineri prin smulgerea genții pe care o avea în mână, în urma acestui fapt femeia s-a dezechilibrat și a căzut. Imediat după incident, victima s-a ridicat și a cerut sprijinul cetățenilor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol.

  Geanta furată conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite prorietarei de drept. Cei trei bănuiți au vârste cuprinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate. În această situație se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img