More


  Sătmărenii, invitaţi să îşi încheie contracte de salubrizare

  - Advertisement -

  tomberon

  Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţă tuturor locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ că începând de ieri, în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2006 republicată în temeiul Legii nr. 99/2014 art.5, sunt invitaţi toţi locuitorii municipiului care nu deţin contract de salubrizare a deşeurilor menajere, precum şi cei ce nu au cuprins în contractul existent numărul corect de persoane, la casieriile operatorului de salubrizare din municipiu, în vederea încheierii contractului de salubrizare.

  Conform art.30 al.5 din Legea nr.101 „constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei – 1000 lei, refuzul utilizatorului de a încheia contract de prestări servicii cu operatorul de salubrizare licenţiat în aria de delegare respectivă.”
  Autoritatea publică locală va proceda la implementarea prevederilor Legii nr. 99/2014 privind încheierea de contracte de salubrizare cu toţi locuitorii municipiului prin intermediul Poliţiei Locale, precum şi a organelor de finanţe locale începând cu data prezentului anunţ, prin efectuarea de controale operative.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img