More


  Se caută culegători de mazăre în Danemarca

  - Advertisement -

  mazare

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare aduce la cunoştinţa persoanelor interesate de a lucra în spaţiul european că ,prin reţeaua EURES, se caută 50 de lucrători în agricultură la cules de mazăre în Danemarca. Cei care vor ajunge acolo vor lucra într-o comunitate internaţională cu oportunităţi de dezvoltare a aptitudinilor de muncă şi socializare.

  Candidaţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, pregătiţi pentru muncă fizică grea şi să cunoască limba engleză la nivel mediu. Salariul mediu este de 0,6 euro/kg plus 12,5% bani de concediu. Cazarea se va face în corturi sau rulote pentru care se va plăti o taxă de 5-8 euro pe zi. Perioada de lucru este între 20 mai şi 10 septembrie şase zile de lucru pe săptămână, adică în medie 30-40 de ore pe săptămână.

  Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, în limba engleză cu poza inclusă la www@greenpeas.dk.Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 13 februarie. Preselecţia persoanelor care au aplicat se va face telefonic sau prin email de angajator.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img