More


  Se caută poștași pentru Germania

  =

  Firma KS Unternehmensberatung & Service GmbH Hardegsen, ca reprezentant al Poștei Germane (Deutsche Post), recrutează factori poștali pentru zona Stuttgart, fiind disponibile 15 locuri de muncă, anunţă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare. Locația poștei se află în Stuttgart-Waiblingen, Rems, Baden-Wurttemberg. Pentru ocuparea posturilor se impun următoarele condiții: cunoștințe bune de limba germană (scris, vorbit, citit ) – nivel B1; permis de conducere categoria B; condiție fizică bună și rezistență la vreme ploioasă.

  Persoanelor selectate în urma interviului li se va solicita cazier judiciar (fără antecedente penale). Persoanele selectate primesc sprijin în vederea găsirii unor locuințe în zona Stuttgart, iar cele care își găsesc singure locuințe sau au deja posibilitate de cazare beneficiază de avantaje. Contractul este pentru 6 luni cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată, se lucrează șase zile pe săptămână iar concediul de odihnă anual este de 26-30 de zile. Retribuția este de 2.000 de euro brut/lună, asigurări sociale incluse.

  CV-urile în limba germană, însoțite de copii ale actelor de studii, se transmit pe următoarea adresă de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, în atenția dr. Eniko-Ilona Hochdorfer. Termen de aplicare 15 martie 2015.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img