More


  Se înteţesc furturile din magazine

  - Advertisement -

  Poliţiştii sătmăreni au prins marţi mai mulţi hoţi care furau din magazine. Este vorba despre un bărbat care fura băutură şi doi minori care furau cosmetice. Astfel, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați marţi, de către angajații unui magazin alimentar din municipiul Satu Mare despre faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin care fura bunuri din incinta magazinului. Oamenii legii au identificat autorul în persoana numitului Matei V. care ar fi furat băuturi alcoolice din incinta magazinului.

  Tot marţi, agentul de pază din cadrul unui hypermarket situat pe strada Careiului din municipiu a sesizat polițiștilor faptul că ar fi depistat doi tineri care furau bunuri din incintă. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre doi minori, de 15 și respectiv 16 ani, care ar fi furat produse cosmetice din incinta hypermarketului.

  În ambele situații prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar hoţilor li s-au întocmit lucrări penale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img