More  Accident grav provocat de un sătmărean în Zalău

  accident1

  Un șofer sătmărean a produs un accident grav ieri în Zalău. O persoană a fost transportată de urgență la spital, scrie publicaţia Graiul Sălajului. Accidentul de circulaţie a avut loc ieri, la ora 11:20, în Zalău, pe bulevardul Mihai Viteazu, în zona magazinului Lidl, fiind implicate trei autoturisme. Şoferul unui Opel Astra înmatriculat în Satu Mare – SM 12 BLG – care circula din direcţia Centru spre gară a lovit din spate un autoturism VW Golf – SJ 28 VIP – care a fost proiectat în autoturismul din faţă, tot VW Golf – SJ 70 CLN – condus de cunoscutul saxofonist Călin Hadade, membru al Ansamblului folcloric profesionist Porolissum, care nu a fost rănit, dar maşina a fost avariată.

  Şoferul din autoturismul VW Golf SJ 28 VIP a fost grav rănit. Autoturismul Opel Astra a fost grav avariat, partea din faţă a Opelului fiind complet distrusă, iar bucăţi de caroserie erau împrăştiate pe carosabil, ceea ce denotă că accidentul s-a produs la viteză mare. Pompierii au fost solicitaţi pentru descarcerare, însă nu a mai fost nevoie, pasagerul din VW Golf fiind preluat de ambulanţă. Medicii de la Urgenţă au constatat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a suferit traumatisme multiple, la torace, cranio-cerebral şi la coloană.

  Poliţia a intervenit pentru cercetări şi a fost nevoie de devierea întregului trafic pe banda dinspre gară spre centru timp de aproape 40 de minute, banda dinspre centru spre gară fiind blocată de maşinile avariate. Poliţia nu a comunicat concluziile. Martorii oculari spun că Opelul circula cu viteză mare. Totul s-a întâmplat pe fondul neatenţiei, şoferul Opelului nu a pus frână şi a intrat cu viteză mare în celelalte două autoturisme, care erau oprite la culoarea roşie a semaforului din faţa magazinului Lidl.
  Robert Marcus

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE