More


  Album nou, lansat azi de formaţia Argus

  - Advertisement -

  Argus

  În acelaşi stil care i-a consacrat, ca un mix între folclor, etno, romanţe şi muzică de masă, a cărui amprentă le aparţine şi îi face de recunoscut în peisajul muzical regional, noul album al formaţiei Argus, intitulat “Asta da, viaţă frumoasă“, se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. Evenimentul de lansare, care va avea loc azi, de la ora 18.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti”, va reuni la un loc alţi artişti de renume care vor cânta pentru publicul sătmărean mai bine de două ore.

  Membrii formaţiei Argus se pregătesc de lansarea celui mai nou album la care au lucrat mai bine de un an şi jumătate, lansare la care vor participa mai mulţi colegi de breaslă printre care Sorinel Petric, Rareş Câmpan, Petrică Mureşan şi Formaţia Pionerii. Sunt cunoscuţi atât de colegii de breaslă, cât şi de publicul sătmărean pentru stilul inconfundabil pe care îl abordează în orchestrarea pieselor, dar şi pentru show-ul pe care îl fac la fiecare nuntă. Nu sunt puţini aceia care îşi doresc ca la nunta lor să cânte formaţia Argus.

  Cei care doresc să fie alături de formaţia Argus la lansarea albumului “Asta da, viaţă frumoasă “ sunt invitaţi la Filarmonica “Dinu Lipatti”, intrarea fiind liberă, iar distracţia este garantată, timp de circa două ore artiştii vor cânta toate genurile de muzică.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img