More


  Art Grand Marriage, la a şaptea ediţie, în week-end

  - Advertisement -

  targ

  Cel mai de amploare târg de nunţi din nord-vestul României, Art Grand Marriage, ajuns la cea de şaptea ediţie, va fi deschis pentru cei interesaţi timp de trei zile la acest sfârşit de săptămână. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii, costume de mire, produse de cofetărie şi patiserie, cocktail-uri, artificii, decoraţiuni pentru sala de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce vor fi prezentate timp de trei zile.

  Faţă de anii precedenţi, suprafaţa expoziţiei aproape că s-a dublat, ajungând acum la circa 1.500 de mp, fiind organizată la etajele unu şi doi din incinta Grand Mall. Potrivit organizatorilor, Carmen Frăţilă şi Marius Crişan, la ediţia din acest an vor expune peste 50 de firme de profil din Satu Mare dar şi din judeţele din jur. „Vor fi firme care vor oferi servicii din toată gama în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi reuşite”, a spus Marius Crişan. „Continuăm tradiţia şi în acest an şi sperăm să avem la fel de mult succes ca şi în ediţiile anterioare. Îi aşteptăm pe toţi cei care-şi doresc o nuntă de vis să viziteze acest eveniment”, a declarat şi Carmen Frăţilă.

  Deschiderea oficială a Art Grand Marriage va avea loc vineri, la ora 13.00, expoziţia fiind deschisă până la ora 20.00. De asemenea, expoziţia va putea fi vizitată şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, precum şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Sâmbătă seara, de la ora 18.00, va fi organizat şi un marriage-show care va consta într-o prezentare de rochii de mireasă pe muzică life. Totodată, va fi organizată şi o tombolă. “La această tombolă vor putea participa toţi vizitatorii care, pe durata acestui eveniment, au încheiat cel puţin un contract cu una dintre firmele expozante. Premiul câştigătorului va fi de 500 de lei”, a mai precizat Marius Crişan.

  Art Grand Marriage s-a bucurat de un real succes încă de la înfiinţare, numărul mediu de vizitatori la ultimele două ediţii fiind de peste 1.500.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img