More


  Cardul Profesional European înlocuieşte CV-ul şi carnetul de şomaj

  - Advertisement -

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare continuă procedura de emitere a Cardului Profesional European, ce va înlocui CV-ul şi carnetul de şomaj. “Este un proiect implementat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. Introducerea cardului profesional pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă face parte din activităţile de dezvoltare şi implementare a acţiunilor inovative în sprijinul modernizării serviciilor de ocupare şi creştere a vizibilităţii şi accesibilităţii serviciilor oferite”, a precizat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derşidan.

  Şomerii care vor porni în căutarea unui loc de muncă nu vor mai avea nevoie de CV, ci vor putea folosi un card special, eliberat de ANOFM şi numit ,,Card Profesional European”. Documentul va conţine toate informaţiile necesare angajatorului şi poate fi folosit de şomeri şi de cei care îşi caută un loc de muncă, cu condiţia să fie înregistraţi la ANOFM prin intermediul agenţiilor judeţene sau locale din ţară.

  Persoanele din judeţul Satu Mare aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi persoanele care se află deja înregistrate în evidenţele instituţiei, pot deveni posesori ai acestui card adresându-se personalului de la sediul AJOFM Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img