More


  Casă mistuită de incendiu la Vetiş

  =

  incendiu

  Ziua de duminică a dat mult de lucru pompierilor sătmăreni, aceştia fiind nevoiţi să intervină la două incendii, la o casă în Vetiş şi la un autoturism în Negreşti Oaş. Astfel, în jurul orei 17.35, pompierii sătmăreni au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Vetiş. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria casei şi la acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o ţigară aruncată într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv hârtie şi cartoane. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars mobilierul din bucătărie şi construcţia din lemn a acoperişului pe o suprafaţă aproximativă de 15 mp. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

  Pompierii au mai intervenit şi la un incendiu izbucnit în jurul orei 20.45 la un un autoturism situat într-un garaj, în localitatea Negreşti Oaş. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul, provocat cel mai probabil de un scurt-circuit determinat de un conductor electric defect, a afectat autoturismul în proporţie de aproximativ 70%, două ferestre şi două uşi, cât şi aparatura electrică depozitată în garaj. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia.
  Florin Dura



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img