More


  Dräxlmaier Satu Mare are un nou director general tehnic

  - Advertisement -

  Sorin_Ghita

  Dräxlmaier Group, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto de categoria premium și un important angajator în România, va avea un nou director în cadrul fabricii de la Satu Mare. Astfel, începând cu data de 2 februarie, Sorin Ghiță a preluat funcția de director general tehnic al fabricii. Schimbarea la nivel de conducere vine ca urmare a strategiei de dezvoltare a fabricii Dräxlmaier Satu Mare.

  Sorin Ghiță (44 de ani) are o experiență vastă în domeniul industriei auto din România acumulată în poziții de conducere, activând în cadrul unor fabrici de componente de renume mondial, prezente pe piața autohtonă. ”Sunt onorat să mă alătur echipei Dräxlmaier Satu Mare. Această numire îmi oferă șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai mari jucători din piața auto din lume. Cu siguranță vor exista provocări, dar am încredere în noii mei colegi de la Dräxlmaier Satu Mare și sunt convins că vom avea o colaborare excelentă”, a declarat Sorin Ghiță, noul director general tehnic.

  Sorin Ghiță a absolvit Facultatea de Mecanică din Craiova, cu master și doctorat în cadrul aceleiași facultăți. A debutat în industria auto ca Project Manager în cadrul unei companii specializate în producerea de sisteme de distribuție. Prin prisma funcției sale, Sorin Ghiță va conduce activitatea operativă din cadrul Dräxlmaier Satu Mare.

  Dräxlmaier Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și în Satu Mare în 1999. În prezent are peste 15.000 de angajați în 5 arii de producție care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov, plasându-se între cei mai mari angajatori din domeniul auto din România. Doar în primele nouă luni ale anului 2014 au fost angajate aproximativ 1.000 de persoane, în toate cele cinci fabrici din țară.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img