More


  Gala Laureaţilor Sătmăreni 2014, azi, la Filarmonica “Dinu Lipatti”

  =

  gala2

  Unul dintre cele mai aşteptate evenimente la acest început de an, Gala Laureaților Sătmăreni 2014, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare, va avea loc azi, cu începere de la ora 17.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti”. În cadrul Galei vor fi premiate personalitățile cu rezultate remarcabile în domeniile în care activează, iar scopul acestui demers este acela de responsabilizare a comunității locale și implicarea vocațională a tinerei generații în domenii de activitate precum educaţie, cultură, activităţi artistice, sport şi acţiuni sociale.

  Aproape 50 de personalităţi au fost nominalizate pentru a fi premiate în cadrul acestei Gale din domeniile “Cultură, artă”, “Învățământ, educație”, “Cercetare”, “Social”, “Servicii sociale” și “Mediul de afaceri”. Cei desemnaţi câştigători vor fi recompensaţi cu diplome de merit. Astfel, în domeniul “Cultură, artă” au fost nominalizate 11 personalităţi din toate sferele de activitate, în domeniul “Învăţământ, educaţie” au fost făcute zece nominalizări, iar din domeniul “Sport” – 18 nominalizări.

  Totodată, dr. Iegar Gianina-Diana – cercetător ştiinţific, Muzeul Județean Satu Mare și conf. univ. dr. Olimpia Neagu – responsabil proiecte de cercetare ştiinţifică şi relaţii internaţionale la nivelul filialei Satu Mare a Universității de Vest „Vasile Goldiș” vor fi recompensate pentru rezultatele de cercetare. Domeniul “Social” este reprezentat de Alina Perşa – specialistă în acțiunile de promovare și apărare a drepturilor și inițiativelor copiilor și tinerilor și îmbunătățirea vieții prin implicarea activă în societate.

  De asemenea, Rodica Borlan – Crucea Roşie Satu Mare, Fulop Szabolcs – şef serviciu Multisalva, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare-SMURD și Caritas Satu Mare reprezintă serviciile sociale, iar DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice SRL – Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare, mediul de afaceri.

  Prima ediţie a Galei Laureaţilor Sătmăreni a avut loc în anul 2008, fiind un eveniment organizat anual la inițiativa domnului Adrian Ștef în perioada în care ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img