More  Îndrăgostiţii sătmăreni au petrecut pe cinste de Valentine’s Day

  vali1

  Valentine’s Day a fost încă un motiv în plus pentru îndrăgostiţii sătmăreni să petreacă. O serie de localuri au organizat petreceri dedicate acestei sărbători, care au ţinut până în zori. Au fost şi cupluri care au preferat o cină romantică în detrimentul petrecerilor.

  Circa o sută de îndrăgostiţi la Poiana Codrului
  Restaurantul Poiana Codrului a organizat o adevărată petrecere de Valentine’s Day la care au luat parte circa o sută de îndrăgostiţi din Sătmar. Meniul a fost compus dintr-un aperitiv bogat, ceafă de porc la cuptor cu garnitură şi salată, cafea, open bar şi candy bar. Buna dispoziţie a fost asigurată de formaţia Clasic, iar petrecerea a durat până în zori.

  Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită şi la Restaurantul Favorit cu o cină alintată şi muzică răsfăţată unde cei ce se iubesc au avut prilejul să danseze, să mănânce, să fie alintaţi şi răsfăţaţi. În afară de muzica foarte bună, care i-a ridicat pe petrecăreţi de pe scaune, aceştia au avut parte şi de un meniu bogat. Atât la Poiana Codrului, cât şi la Favorit, petrecăreţii de Valentine’s Day s-au declarat foarte mulţumiţi afirmând că nu regretă că au ales să petreacă în acest fel celebra sărbătoare.

  Nu numai restaurantele au ales petreceri de acest gen, ci şi aproape toate cluburile din oraş. În marea lor majoritate, acestea au fost arhipline de iubăreţi care au petrecut până dimineaţa alături de persoanele pe care le iubesc.

  Cine romantice
  Dacă o parte dintre restaurante şi cluburi au ales petrecerile de Ziua Îndrăgostiţilor, altele au ales să le ofere cuplurilor câte o cină romantică. Spre exemplu, Pizzeria Gemelli a oferit două meniuri speciale pregătite pentru seara de Valentine’s Day, apreciate, de altfel, de cei care au ales să-şi petreacă în linişte sărbătoarea.

  Nu toţi îndrăgostiţii sătmăreni au decis să iasă în oraş de Valentine’s Day. Au fost şi cupluri care au preferat o cină romantică acasă, preferând liniştea şi intimitatea în detrimentul petrecerilor din localuri.

  Câteva zeci de cupluri au ales să-şi petreacă noaptea de Valentine’s Day cu o baie nocturnă la aquapark-ul “Aquastar”. Aici au fost întâmpinaţi cu muzică romantică şi program de saună alături de un maestru invitat din Ungaria.

  Florin Dura

  vali2

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE