More


  O nouă ediţie a concursului judeţean de tăiat porci la Tăşnad

  - Advertisement -

  1livada01

  Cea de-a V-a ediţie a concursului judeţean de tăiat porci, organizat de UDMR Satu Mare, va avea loc azi la Tăşnad. Competiţia se va desfăşura în spaţiul de campare de lângă ştrandul termal.

  La ediţia din acest an s-au înscris 32 de echipe. Pe lângă echipele din judeţul Satu Mare, s-au înscris în competiţie şi echipe din judeţul Sălaj, respectiv din Ungaria.

  Startul competiţiei va fi dat la ora 8.00 dimineaţa, după care echipajele se vor putea apuca de lucru. Juriul nu va avea o sarcină uşoară. Vor fi acordate premii la categoriile: cea mai rapidă echipă, cel mai bun caltaboş, cel mai bun cârnat, cel mai bun toroş, cele mai gustoase jumări, cel mai gustos grătar, cea mai aspectuoasă şuncă, cea mai aspectuoasă slănină, cel mai bun vin fiert, cea mai bună pălincă şi altele.
  |
  Câştigătorii vor fi anunţaţi în jurul orei 16.00, când va avea loc festivitatea de premiere. Câştigătoarea concursului va fi desemnată echipa care va obţine cele mai multe puncte la fiecare secţiune.

  Toţi sătmărenii interesaţi sunt invitaţi să participe la acest concurs. Pentru ei va fi amenajat un bufet special în cadrul căruia vor putea degusta bunătăţile preparate de echipele concurente. De asemenea, va fi amenajat un stand la care, pe lângă vin fiert, vizitatorii vor putea degusta o gamă largă de vinuri din zona Balaton.

  Ediţia de anul trecut a concursului judeţean de tăiat porci s-a desfăşurat la Livada şi a fost câştigată de echipa Asociaţiei Borokagyoker Satu Mare, pe locul secund clasându-se echipa UDMR Gerăuşa, iar pe locul al III-lea echipa UDMR Livada.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img