More


  O nouă reuşită Loga Dance School, un nou vis împlinit

  =

  loga

  Ca în fiecare an, Loga Dance School a organizat o campanie caritabilă pentru a-i ajuta pe sătmărenii cu probleme financiare sau cu probleme de sănătate. Anul acesta, dansatorii au reușit să atingă un nou record de bilete vândute la spectacolul caritabil organizat sâmbătă la un salon de nunți din municipiul Satu Mare. Peste 40 de dansatori, de toate vârstele, în frunte cu antrenorii lor au pregătit mai multe stiluri de dans pentru a le mulțumi tuturor celor care i-au susținut pentru a putea strânge banii necesari în vederea închirierii unei locuințe pentru familia Mezei.

  Fiecare sătmărean a putut contribui prin cumpărarea unui bilet la împlinirea visului familiei Mezei din Lazuri, acela de a avea o locuință cu căldură și curent electric. Campania s-a încheiat cu succes, organizatorii reușind să depășească targetul. În total s-au vândut 749 de bilete, iar fiecare bilet a costat 20 de lei, o sumă simbolică, dar extrem de importantă pentru membrii familiei Mezei. Aceştia au ținut să le mulțumească tuturor celor care au luptat pentru visul lor de a avea o casă primitoare și de a nu fi nevoiți să renunţe la școală.

  Numărul de bilete vândute, dar și promptitudinea cu care sătmărenii au răspuns inițiativei celor de la Loga Dance School au făcut ca și în acest an campania să se transforme într-un succes, urmând ca vineri membrii familiei să se mute într-un apartament cu patru camere, unde copiii familiei Mezei vor beneficia de toate condițiile pentru a nu fi nevoiți să renunțe la şcoală.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img