More


  Oferte generoase pentru o nuntă perfectă la Art Grand Marriage

  - Advertisement -

  targ

  Ediţia a şaptea a deja tradiţionalului târg de nunţi Art Grand Marriage şi-a deschis ieri porţile pentru vizitatori. Este poate cel mai bine organizat eveniment de acest gen, spaţiul expoziţional fiind practic dublat faţă de ediţiile trecute, astfel că cei peste 50 de expozanţi au avut posibilitatea să se desfăşoare în voie. Iar ofertele sunt cât se poate de generoase, condiţii în care cei care-şi doresc o nuntă de vis găsesc aici tot ceea ce este necesar pentru acest lucru.

  Deschiderea oficială
  Deschiderea oficială a târgului de nunţi a avut loc ieri la orele prânzului. În cuvântul său de bun venit, Carmen Frăţilă, unul dintre organizatori, şi-a exprimat speranţa că, după ce a împlinit vârsta pentru a merge la şcoală, Art Grand Marriage va împlini şi majoratul, şi a declarat deschisă ediţia a şaptea a târgului de nunţi.

  De asemenea, organizatorul Marius Crişan a precizat că ediţia din acest an este foarte bine organizată. „Suntem convinşi că ceea ce am organizat aici este foarte bine făcut şi la un standard foarte ridicat. Sunt peste 1.500 de metri pătraţi expoziţionali, lucru care i-a determinat pe expozanţi să vină cu tot ce au ei mai de preţ. Având un spaţiu mai generos, expozanţii au venit cu mai multe produse, astfel că vizitatorii au de unde alege”, a mai spus Marius Crişan, invitându-i totodată pe sătmăreni să viziteze acest târg de nunţi. Deschiderea oficială a fost încheiată cu un dans prezentat de o pereche de dansatori de la Royal Dance.

  Peste 50 de firme
  La ediţia din acest an a Art Grand Marriage s-au prezentat 55 de expozanţi, care s-au străduit să facă cele mai generoase oferte pentru cei care-şi doresc o nuntă de vis. Au fost expuse din belşug rochii de mireasă, costume de mire, accesorii, produse de cofetărie şi patiserie, cocktail-uri, artificii, decoraţiuni pentru sala de nunţi. Chiar şi reprezentanţii sălilor de nunţi au fost prezenţi cu oferte avantajoase la acest târg.

  Omul de afaceri Vasile Lup s-a arătat mulţumit de modul în care a fost organizată ediţia din acest an a Art Grand Marriage. „Este o ediţie foarte bine organizată şi aşteptăm viitorii miri să vină şi la standul nostru. Oferim absolut orice cere clientul şi suntem deschişi la orice propunere. Preţurile sunt în funcţie de cerinţe”, a mai spus Lup.

  Încă de la deschidere, târgul de nunţi s-a bucurat de succes, astfel că mulţi vizitatori i-au trecut pragul. „Dorim să ne căsătorim în toamna acestui an şi vrem să vedem ce oferte putem găsi la acest târg”, au spus doi viitori miri.

  Deschis tot week-end-ul
  Expoziţia va putea fi vizitată şi azi, între orele 10.00 şi 20.00, precum şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00. În această seară, de la ora 18.00, va fi organizat şi un marriage-show care va consta într-o prezentare de rochii de mireasă pe muzică life. Totodată, va fi organizată şi o tombolă. “La această tombolă vor putea participa toţi vizitatorii care, pe durata acestui eveniment, au încheiat cel puţin un contract cu una dintre firmele expozante. Premiul câştigătorului va fi de 500 de lei”, a mai precizat organizatorul Marius Crişan.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img