More


  Oferte pe alese în localuri de Ziua Îndrăgostiţilor

  =

  vale

  Localurile sătmărene se întrec în oferte de Valentine’s Day. În afară de cine romantice cât mai bogate, restaurantele şi cluburile din Sătmar organizează adevărate petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţurile oscilează în funcţie de meniul propus de fiecare local în parte.

  Petrecere cu lăutari la Poiana Codrului
  Restaurantul Poiana Codrului organizează o adevărată petrecere de Valentine’s Day. Meniul, care costă 95 de lei/persoană, este compus dintr-un aperitiv bogat, ceafă de porc la cuptor cu garnitură şi salată, cafea, open bar şi candy bar. Buna dispoziţie va fi asigurată de formaţia Clasic.

  Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită şi la Restaurantul Favorit cu o cina alintată şi muzică răsfăţată. Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi de la ora 19.00 să danseze, să mănânce, să fie alintaţi şi răsfăţaţi. Pentru 55 de lei de persoană, cei care vor alege să-şi petreacă Valentine’s Day aici vor putea gusta un mix grill compus din ceafă de porc, piept de pui şi cârnaţi picanţi cu cartofi pai şi salată. Ca desert va fi servit papanaş cu sos de vanilie, iar de la bar este servit câte 50 de ml de coniac, un litru de vin la două persoane şi o jumătate de litru de răcoritoare. Petreceri de Valentine’s Day vor fi organizate sâmbătă seara în aproape toate cluburile din municipiul Satu Mare, însă muzica va fi una mai specială, pentru îndrăgostiţi.

  Cină romantică deosebită la Gemelli
  O cină romantică cu un meniu special de Valentine`s Day la Pizzeria Gemelli. Cei care vor alege să-şi petreacă această sărbătoare aici vor avea la dispoziţie două meniuri. Primul dintre acestea, constând în caracatiţă în foi de orez cu carpaccio de ananas ca antre şi somon în crustă de migdale cu legume la grătar în gem de dovleac, va costa 76 de lei. Al doilea meniu, care va costa 84 de lei, va conţine Vitello Tonnato (vită, rucola, lime, ton, sos roze), ca antre şi piept de raţă cu reducţie din fructe de pădure şi fructe, ca preparat cald. În ambele cazuri este inclus un aparitiv special.

  Chiar dacă nu sub formă de petrecere, o seară specială de Valentine’s Day organizează şi alte localuri din municipiul Satu Mare. Bucătarii îşi vor da toată silinţa ca îndrăgostiţii să aibă parte de cele mai alese bucate în această seară specială.

  Baie nocturnă la Aquapark
  O ofertă greu de refuzat de Valentine’s Day este făcută de aquaparkul sătmărean. Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi cu muzică romantică şi program de saună, alături de un maestru invitat din Ungaria în ceea ce se doreşte a fi „Baie nocturnă de Valentine’s Day”. Evenimentul va fi organizat în noaptea de sâmbătă între orele 22.30 şi 2.00, iar preţul de intrare, 25 de lei, a fost ales special pentru cuplurile de îndrăgostiţi.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img