More


  Preşedintele Adrian Ştef, la şedința Grupului Extraordinar ALDE-CoR

  =

  alde

  Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat la şedinţa de Comitet a Regiunilor (CoR) din cadrul grupului Alianței Liberalilor și Democraţilor din Europa (ALDE) – liberalii europeni, care s-a desfăşurat ieri şi alaltăieri. În cadrul şedinţei, statele membre au depus listele cu membrii propuși pentru mandatul Comitetului Regiunilor pe perioada 2015-2020, aceste liste urmând a fi aprobate de către Consiliu.

  Ieri a avut loc ședința Grupului Extraordinar al ALDE – liberalii europeni – CoR, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, în cadrul căreia s-au aprobat minutele din cadrul şedinţei CoR din data de 3 decembrie 2014 şi s-au stabilit priorităţile şi obiectivele ALDE– liberalii europeni – CoR pe perioada 2015-2020. În cadrul aceleeaşi şedinţe a fost ales noul preşedinte şi membrii Comitetului Regiunilor pe următorii cinci ani. Noul preşedinte al CoR-ALDE a fost ales Verkerk Bas, iar secretarul general al CoR-ALDE este Sean O’Curneen.

  Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PLR, este singurul membru PLR din România care face parte din grupul ALDE – liberalii europeni – CoR, restul membrilor fiind socialişti europeni sau fac parte din grupul popularilor europeni.
  Szasz Lorand



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img