More


  Prima serie de bilete de tratament, peste două săptămâni

  =

  eugenia-sabou

  Prima serie de bilete de tratament pentru pensionari şi asiguraţi va fi disponibilă începând din 16 februarie. Deocamdată, aceste bilete vor putea fi folosite doar în unităţile proprii ale Casei Naţionale de Pensii, respectiv în staţiunile Amara, Buziaş, Covasna, Geoagiu-Băi, Olăneşti, Lacul Sărat, Nicolina-Iaşi, 1 Mai, Pucioasa, Moneasa şi Bizuşa. Activitatea în aceste staţiuni a fost demarată de Societatea Comercială de Tratament Balnear Recuperator din subordinea Casei Naţionale de Pensii Publice.

  Potrivit directorului Casei Judeţene de Pensii (CJP) Satu Mare, Eugenia Sabou, cererile pentru aceste bilete de tratament pot fi deja depuse la sediul instituţiei, iar durata unui sejur este de 16 zile. În perioada imediat următoare urmează a fi demarate procedurile pentru contractarea de servicii de tratament balnear cu operatorii de servicii pentru celelalte staţiuni din ţară.

  Pentru acest an, la nivel naţional, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice va elibera circa 220.000 de bilete de tratament, cu circa 10.000 mai multe faţă de 2014. În cursul anului trecut, judeţului Satu Mare i-au fost repartizate 4.576 de bilete de tratament, procentul de valorificare a acestora fiind de peste 90%.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img