More


  Rochii de mireasă, între clasic şi îndrăzneţ

  - Advertisement -

  moda-2

  Piese clasice, dar și creații extravagante și unice, concepute de designeri nonconformişti. Cam așa s-ar putea rezuma prezentarea de modă organizată la Art Grand Marriage. Aceasta a fost organizată pentru a le ajuta pe tinerele domnișoare să își aleagă mai ușor o rochie pentru marea lor zi.

  Ce spun designerii
  Saloanele care au participat la târgul de nunți au pregătit pentru podium câteva creații clasice, inspirate din tendințele occidentale, cu multe ștrasuri și cristale, dantelă și crinoline. Pentru domnișoarele mai îndrăznețe, cei de la Creation de Mode au prezentat mai multe rochii unicat inspirate de poveștile de dragoste ale celor care le-au purtat. Designerii își încurajază clientele să fie puternice și creative, să își asume riscuri dar mai presus de toate să fie ele însele, și să nu le fie frică să fie … unice. Designerul David Sebastian a precizat că : „o femeie puternică nu trebuie neapărat să poarte ceea ce poartă o altă femeie puternică ci poate îndrăzni să își creeze propriul stil” . Cosmin Mureșan a mai adăugat că mai ales în ziua nunţii „o femeie nu ar trebui să se inspire din tendințele modei, ci să își facă o rochie care îi ilustrează personalitatea și care vorbește despre povestea de dragoste pe care o trăiește.”

  moda 2

  Alb pe linie
  Nu doar doamnele au purtat alb la prezentarea de la Art Grand Marriage. Tot băieții de la Creation de Mode au fost responsabili de o colecție mai specială, tot cu decorații sclipitoare, doar că de această dată a fost vorba de lenjerie pentru domni. În ceea ce privește costumul, cei de la Inedit și-au prezentat noile creații. Costumele au fost făcute din materiale de calitate , croitorii și designerii au acordat o atenție specială detaliilor. Mirii mai îndrăzneți vor putea și în acest an alege culori puternice iar sacourile pot avea în compoziție materiale prețioase precum catifeaua sau mătasea. Nici copiii nu au fost neglijați. Alexandra Danciu a venit cu o colecție pentru cei mici care a transformat fetițele în adevărate prințese iar băieții în doni juani.

  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img