More


  Viteza şi poleiul au produs accidente în lanţ pe şosele

  - Advertisement -

  polei

  Din cauza poleiului şi a vitezei excesive, poliţiştii sătmăreni au fost chemaţi duminică să intervină în cazul producerii mai multor accidente. În unele cazuri, viteza excesivă a fost provocată şi de băuturile alcoolice ingurgitate în exces. În total, nu mai puţin de patru persoane au fost rănite în cursul zilei de duminică.

  Un fan al lui Bachus a băgat doi tineri în spital
  Duminică, pe strada Pădurea Noroieni, din municipiul Satu Mare, F. Kristof, de 22 ani, din comuna Lazuri, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil alunecos), într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând şi intrând în pădurea de pe marginea drumului, izbind mai mulţi copaci. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor P. Bobi, de 31 ani, şi O. Gergo, de 19 ani, ambii din comuna Lazuri. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice şi testarea cu aparatul etilotest.

  Şi-a băgat prietena în spital
  Tot duminică, în jurul orelor 11.20, în afara localității Gherța Mică, P. Ana, de 54 ani, din comuna Vama, conducând autoturismul marca Daewoo Matiz pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil alunecos şi parţial acoperit), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în șanț. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 55 ani, pensionară, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit lucrarea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Din maşină, direct pe patul de spital
  Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizaţi duminică, în jurul orelor 16.00, de către Spitalul de Urgență Baia Mare, despre faptul că o tânără de 20 ani, din Bârsău de Sus a fost victima unui accident rutier produs pe raza județului Satu Mare. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că la data de 08.02.2015, orele 02:30, în localitatea Borlești, C. Daniel, de 20 ani, din Bârsău de Sus, a condus autoturismul marca Audi, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei de 20 ani, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img