More


  Weekend plin de accidente şi oameni beţi pe şosele

  =

  politia

  Sfârşitul de săptămână nu a fost unul lipsit de evenimente rutiere. Cei mai activi au fost consumatorii de alcool, care după ce au dat pe gât mai multe pahare de tărie au uitat că nu au voie să conducă în stare de ebrietate. Nu au lipsit nici şoferii şi pietonii neatenţi, care au plătit cam scump lipsa de concentrare.

  A lovit un pieton şi a fugit ca un laş
  Vineri, ora 11.30, pe DJ 194. La ieșirea din localitatea Nisipeni, C. Vasile, de 44 ani, din localitatea Bercu, comuna Lazuri, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul efectuării manevrei de mers cu spatele fără să se asigure, l-a accidentat grav pe J. Zoltan, de 22 ani, din Nisipeni, care se deplasa pe partea carosabilă. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat și localizat ulterior. C. Vasile a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

  Un bătrân a băgat în spital o consăteancă
  Sâmbătă, ora 19.51, pe DJ 193. În localitatea Borlești, conducătorul auto D. Nicolae, de 71 ani, din comuna Pomi, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, a accidentat-o grav pe numita P. Maria, de 59 ani, din aceeași localitate, care în calitate de pieton circula neregulamentar pe carosabil în aceeași direcție de mers, fără a purta îmbrăcăminte reflectorizantă. Conducătorului auto si pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  S-au “cinstit” şi s-au urcat la volan
  T. Vasile, de 38 ani, din municipiul Satu Mare, a condus sâmbătă, ora 18.20, un autovehicul marca Volkswagen, pe str. Crivăţului, din municipiul Satu Mare, având o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

  Tot sâmbătă, în jurul orei 19.48, conducătorul auto I. Marius, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în orașul Tășnad, a fost identificat în trafic în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, pe str. Lăcrămioarelor din Tășnad, având o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

  Şi ca meniul să fie complet, Nicolae M., de 62 de ani, din Satu Mare, a fost identificat în trafic conducând autoturismul marca Volkswagen în localitatea Turulung, în timp ce avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img